avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Activitate desfasurata in concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Activitate desfasurata in concediu crestere copil

Buna ziua
Un parinte aflat in concediu crestere copil poate avea calitatea de membru in biroul electoral al unei sectii de votare, fara a-i fi afectata indemnizatia ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:15, 8 Iunie 2012
1. Deoarece indemnizatia platita este impozabila si poate fi considerat un venit profesional (pentru munca depusa) ma face sa cred ca o sa va fie suspendata indemnizatia pentru CCC pe luna iunie.

2. Mai bine luati legatura prin telefon sau, mai bine prin e-mail, cu Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.

3. Va rog sa ne faceti cunoscut si noua raspunsul primit! Multumiri!
Am sunat la Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala Bucuresti si mi s-a spus ca nu e afectata indemnizatia de crestere copil.
Am sunat si la ANPIS Iasi si m-au informat ca se suspenda indemnizatia.
De la ANPIS Vrancea (Focsani) am primit acelasi raspuns ca cel din Iasi.
De la Bacau, la fel cu ultimele doua.
Vreau sa spun ca persoanele cu care am vorbit nu erau foarte sigure, dar au dat ca raspuns final suspendarea indemnizatiei.
1. Raspunsul verbal nu este concludent. de aceea v-a si spus ca ar fi bine sa primiti un raspuns in scris, pe e-mail.

2. Cel mai bun raspuns ar fi de la ANPIS care este forul superior al agentiilor judetene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil si venituri din activitati independente simona86 simona86 Buna ziua, In anul 2014 am avut incheiat un contract de servicii care a fost predat printr-un proces verbal, tot in anul 2014. In anul 2015 am intrat in ... (vezi toată discuția)
Daca te afli in ccc poti fi dat afara de la servici prin hotarare judecatoreasca lexxxx lexxxx Buna ziua , am rugamintea sa ma ajutati legat de indemnizatia de crestere copil , mai exact eu am intrat in indemnizatie CCC si lucrez in MAI am ... (vezi toată discuția)
Bonus acordat in ccc sunrise2 sunrise2 Buna ziua, Sunt in CCC din luna ianuarie, in septembrie copilul implinind un an. In luna iulie am primit un bonus banesc de la firma la care am fost angajata, ... (vezi toată discuția)