Buna ziua , am rugamintea sa ma ajutati legat de indemnizatia de crestere copil , mai exact eu am intrat in indemnizatie CCC si lucrez in MAI am optat pentru 2 ani cu 85 la suta. INTREBARILE MELE SUNT URMATOARELE >>> 1 . In perioada de ccc se va da o hotarare judecatoreasca in speta suspendare in conditiile in care militarii care au susoendare vor fi trecuti in rezerva, VOI FI TRECUT IN REVERVA IN PERIOADA de ccc ? 2. Dosarul de CCC va ramane la unitate sau va fi depus la prestatii sociale ? 3. Banii de ccc cine ii plateste?
1. - De unde stiti dvs. ca se va da o hotarare judecatoareasca in acest sens?
- Poate vreun Ordin de ministru.
2. Legea spune ca nu puteti fi concediat pe perioada cat sunteti in CCC decat in caz de reorganizare judiciara sau faliment ale angajatorului.
3. Daca se va intampla asa ceva, totusi, veti beneficia in continuare de indemnizatie pentru CCC dar cred ca va trebui sa va adresati Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) unde veti depune dosarul.
4. Banii pentru indemnizatia pentru CCC sunt platiti de la stat care vireaza banii unitatilor militare.
5. Cel mai competent raspuns il poate da Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala (ANPIS) pe care o puteti contacta pe e-mail, la: anps@prestatiisociale.ro
VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU INFORMATII, DAR VOI STI PTR Ca ma aflu intr un proces penal in care deja in momentul de fata avem mai multe pers cu suspendare militar vorbesc