avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca te afli in CCC poti fi dat afara de la servici ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca te afli in CCC poti fi dat afara de la servici prin Hotarare Judecatoreasca

Buna ziua , am rugamintea sa ma ajutati legat de indemnizatia de crestere copil , mai exact eu am intrat in indemnizatie CCC si lucrez in MAI am optat pentru 2 ani cu 85 la suta. INTREBARILE MELE SUNT URMATOARELE >>> 1 . In perioada de ccc se va da o hotarare judecatoreasca in speta suspendare in conditiile in care militarii care au susoendare vor fi trecuti in rezerva, VOI FI TRECUT IN REVERVA IN PERIOADA de ccc ? 2. Dosarul de CCC va ramane la unitate sau va fi depus la prestatii sociale ? 3. Banii de ccc cine ii plateste?
Cel mai recent răspuns: lexxxx , utilizator 12:14, 26 Martie 2014
1. - De unde stiti dvs. ca se va da o hotarare judecatoareasca in acest sens?
- Poate vreun Ordin de ministru.

2. Legea spune ca nu puteti fi concediat pe perioada cat sunteti in CCC decat in caz de reorganizare judiciara sau faliment ale angajatorului.

3. Daca se va intampla asa ceva, totusi, veti beneficia in continuare de indemnizatie pentru CCC dar cred ca va trebui sa va adresati Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) unde veti depune dosarul.

4. Banii pentru indemnizatia pentru CCC sunt platiti de la stat care vireaza banii unitatilor militare.

5. Cel mai competent raspuns il poate da Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala (ANPIS) pe care o puteti contacta pe e-mail, la: anps@prestatiisociale.ro
VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU INFORMATII, DAR VOI STI PTR Ca ma aflu intr un proces penal in care deja in momentul de fata avem mai multe pers cu suspendare militar vorbesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la stimulent de insertie? anemari82 anemari82 Daca eu sunt soldat profesionist,am dreptul la stimulent de insertie daca am 2 luni de scoala si 5luni lucrate, precizez ca sotia nu lucreaza si nu are dreptul ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia atat de indemnizatia de crestere a copilului cat si de venituri din contract de proiecte europene? rasuhu rasuhu Buna ziua, Am un contract individual de munca incheiat pe perioada nedeterminata si in cadrul aceleiasi institutii mai am un contract individual de munca pe ... (vezi toată discuția)
Am accesat fonduri europene. pot beneficia de ccc? lilianabosca lilianabosca Ce pot sa fac in cazul in care sunt angajata cu 2 ore si am obtinut fonduri europene pt masura 112 si vreau sa raman insarcinata dar dupa ce nasc cine sa-mi ... (vezi toată discuția)