Buna ziua,
Am un contract individual de munca incheiat pe perioada nedeterminata si in cadrul aceleiasi institutii mai am un contract individual de munca pe perioada determinata in cadrului unui proiect POSDRU. Urmeaza sa intru in concediu de ingrijire a copilului. Intrebarea mea este daca trebuie suspendat si contractul de munca pe perioada determinata, in conditiile in care de pe urma acestui contract nu beneficiez de concediu de odihna, de concediu medical.
De banii din contractul individual de munca pe perioada determinata voi beneficia abia dupa ce ies din concediul de ingrijire al copilului, deci cu siguranta nu vor intra in calculul indemnizatiei. Doresc sa stiu daca exista o baza legala pentru a nu-mi suspenda contractul de munca pe perioada determinata cu atat mai mult cu cat acea activitate o pot realiza de acasa.
1. Trebuie sa suspendati toate contractele individuale de munca (CIM) indiferent pe ce perioada sunt ele.
2. - Ca sa nu aveti probleme ar fi bine sa intrebati la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cea care aproba si plateste indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC).
- Intrebarea o puteti pune si pe e-mail.
3. Sau puteti sa contactati direct Agentia Nationala (ANPIS), pe: anps@prestatiisociale.ro
Indemnizatie ccc
sasugabriel
buna ziua, sotia mea este titularul unei intreprinderi individuale care a realizat profit anul trecut si anul in curs dar a nascut recent si vreau sa intreb in ... (vezi toată discuția)