avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere copil si Venituri din activitati ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere copil si Venituri din activitati independente

Buna ziua,
In anul 2014 am avut incheiat un contract de servicii care a fost predat printr-un proces verbal, tot in anul 2014. In anul 2015 am intrat in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani, iar beneficiarul mi-a platit acele servicii abia anul acesta. Se considera aceste venituri ca fiind realizate in anul 2016? Imi poate afecta acordarea in continuare a indemnizatiei pentru cresterea copilului.
Mentionez ca suma platita a fost de 3.000 lei.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 20 Iulie 2016
In opinia mea, nu ar trebui sa va afecteze acordarea indemnizatiei , intrucat sunt venituri aferente unei perioade de dinainte de intrarea in CCC.

Insa pentru un raspuns concludent puteti intreba la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială :
E-mail: secretariat@mmanpis.ro

sau

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende -indemnizatie ccc 2017 TLarisa TLarisa Buna ziua, Ma regasesc in urmatoarea situatie: - din 16 ian 2017 am intrat in CCC; - sunt asociat intr-un SRL si voi beneficiaa de dividende pt anul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia Sebi_asa Sebi_asa Pierd indemnizatia copilului daca vand o locuinta ? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere a copilului vlad_aurelian vlad_aurelian buna seara. ma numesc vlad si este pentru prima data pe un forum. daca am gresit cu ceva va rog nu ma injurati. am si eu o mica problema. sotia mea pe 24 ... (vezi toată discuția)