avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia

Pierd indemnizatia copilului daca vand o locuinta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 4 Iulie 2017
Avand in vedere ca nici OUG si nici Normele de aplicare nu aduc lamuriri in aceasta privinta, cel mai bine este sa intrebati la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (in opinia mea, nu ar trebui sa afecteze plata indemnizatiei)

E-mail: secretariat@mmanpis.ro
sau

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende -indemnizatie ccc 2017 TLarisa TLarisa Buna ziua, Ma regasesc in urmatoarea situatie: - din 16 ian 2017 am intrat in CCC; - sunt asociat intr-un SRL si voi beneficiaa de dividende pt anul ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si venituri din activitati independente simona86 simona86 Buna ziua, In anul 2014 am avut incheiat un contract de servicii care a fost predat printr-un proces verbal, tot in anul 2014. In anul 2015 am intrat in ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizație creștere copil pierdut. Kldden17 Kldden17 Buna ziua, acum 60 de zile am depus dosarul pentru indemnizația de crestere a copilului la primarie si astazi am fost informat ca dosarul meu a fost pierdut, ... (vezi toată discuția)