avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar indemnizație creștere copil pierdut.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar indemnizație creștere copil pierdut.

Buna ziua, acum 60 de zile am depus dosarul pentru indemnizația de crestere a copilului la primarie si astazi am fost informat ca dosarul meu a fost pierdut, cum pot proceda si unde pot depune plangere ? Va mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Kldden17 , utilizator 18:54, 30 Martie 2017
La ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
E-mail: secretariat@mmanpis.ro

[ link extern ] /
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia Sebi_asa Sebi_asa Pierd indemnizatia copilului daca vand o locuinta ? (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si venituri din activitati independente simona86 simona86 Buna ziua, In anul 2014 am avut incheiat un contract de servicii care a fost predat printr-un proces verbal, tot in anul 2014. In anul 2015 am intrat in ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil peste 18 ani maricela dob maricela dob Buna ziua ! Copilul meu este elev la o scoala postliceala, are deja 18 ani impliniti. Am sunat la Directia de asistenta sociala Bacau si mi s-a spus ca nu mai ... (vezi toată discuția)