avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa primesc si pensie de urmas si indemnizatie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa primesc si pensie de urmas si indemnizatie pentru cresterea copilului?

buna ziu,as dori sa stiu si eu urgent daca primesc pensie de urmas pentru a primii indemnizatia pentru crestere copil pe o perioada de doi ani trebuie sa renunt la pensia de urmas?sunt studenta la o unitate de invatamant cu cursuri la zi potrivit legii...va multumesc anticipat!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:48, 17 Februarie 2012
1. Pensia de urmas nu este un venit profesional care se ia in calculul indemnizatiei pentru CCC, deci puteti sa cumulati aceasta pensie cu indemnizatia pentru CCC.

2. Nu strica sa faceti o intrebare si la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca primesc indemnizatie crestere copil pot sa ma inscriu la postliceala de stat? miha21 miha21 as dori sa ma inscriu la o postliceala de stat dar primesc indemnizatie crestere copil....daca ma inscriu pierd indemnizatia? ma poate ajuta cineva? unde sa ma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil lismanucristina lismanucristina In urma cu 2 ani si 2 luni am ramas insarcinata,fiind studenta la facultate de zi anul 2 am beneficiat de indemnizatie crestere copil pana acum doua luni,acum ... (vezi toată discuția)
Bursa de studiu si indemnizatia de crestere si ingrijire copil ContSters271728 ContSters271728 Buna ziua, Sunt in concediu de crestere si ingrijire copil pana la doi ani. Urmez in acelasi timp si cursuri de master. Intrebarea mea este daca pot sa ... (vezi toată discuția)