avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... daca primesc indemnizatie crestere copil pot sa ma ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

daca primesc indemnizatie crestere copil pot sa ma inscriu la postliceala de stat?

as dori sa ma inscriu la o postliceala de stat dar primesc indemnizatie crestere copil....daca ma inscriu pierd indemnizatia? ma poate ajuta cineva? unde sa ma adresez ca sa primesc un raspuns concret?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:16, 5 Septembrie 2013
1. Pe timpul cat primiti indemnizatie pentru CCC nu trebuie sa aveti venituri profesionale impozabile pentru ca vi se suspenda plata indemnizatiei.

2. Frecventarea cursurilor unei forme de invatamant nu este aducatoare de venit asa ca puteti sa urmati aceste cursuri in timp ce beneficiati de indemnizatie pentru CCC.

3. Daca doriti puteti sa intrebati si la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil si achizitie teren arabil ela22 ela22 Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca ma afecteaza cu ceva faptul ca am achizitionat 7 ha de pamant arabil, desi ma aflu in concediu de crestere copil pe ... (vezi toată discuția)
Pot sa primesc si pensie de urmas si indemnizatie pentru cresterea copilului? iulianaalexia iulianaalexia buna ziu,as dori sa stiu si eu urgent daca primesc pensie de urmas pentru a primii indemnizatia pentru crestere copil pe o perioada de doi ani trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului andutza_92_ada andutza_92_ada Buna ziua ,am si eu o dilema am terminat scoala postliceala anul acesta in 15 iulie pe toata durata scolii am primit si o pensie de urmas de pe urma ... (vezi toată discuția)