avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL SI ACHIZITIE TEREN ARABIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL SI ACHIZITIE TEREN ARABIL

Buna ziua,

As dori sa stiu si eu daca ma afecteaza cu ceva faptul ca am achizitionat 7 ha de pamant arabil, desi ma aflu in concediu de crestere copil pe o perioada de 2 ani.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:33, 18 Iulie 2013
1. Cat timp sunteti in CCC puteti sa cumparati ce doriti dvs.

2. Numai sa nu aveti venituri profesionale (inclusiv din activitati agricole) pentru ca se suspenda plata indemnizatiei pentru CCC.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
tudorvaleriu a scris:

1. Cat timp sunteti in CCC puteti sa cumparati ce doriti dvs.

2. Numai sa nu aveti venituri profesionale (inclusiv din activitati agricole) pentru ca se suspenda plata indemnizatiei pentru CCC.

Va multumesc pentru raspuns.

As mai avea o intrebare:
Pentru acest teren arabil eu o sa primesc de la A.P.I.A. niste bani si o sa platesc impozit.
Acest lucru ma afecteaza?
1. Eu zic ca nu va afecteaza pentru ca nu este un venit profesional (din prestarea unei munci).

2. Dar e bine sa intrebati si la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca primesc indemnizatie crestere copil pot sa ma inscriu la postliceala de stat? miha21 miha21 as dori sa ma inscriu la o postliceala de stat dar primesc indemnizatie crestere copil....daca ma inscriu pierd indemnizatia? ma poate ajuta cineva? unde sa ma ... (vezi toată discuția)
Impozit indemnizatie crestere copil ionelenasorina ionelenasorina Buna ziua, in luna noiembrie voi naste, si voi opta pentru 1 an de indemnizatie, conform noii ordonante ca tatal este obligat sa isi ia cel putin o luna de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil / venituri activitati agricole geoaanei geoaanei buna ziua. sunt insarcinata in 2 luni si ma confrunt cu urmatoarea situatie: de la inceputul anului 2014 platesc la bugetul de stat un impozit pe veniturile ... (vezi toată discuția)