avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate ddanutz1

Activitate ddanutz1

Răspuns la discuția Mostenire
Iesirea din indiviziune se poate rezolva doar in instanta sau se poate rezolva si la primarie , registru agricol? Cat m-ar costa cu aproximatie acest lucru tinand cont de faptul ca-mi revine doar 2000 mp teren extravilan?
Discuție Mostenire
Buna ziua.Ca urnmare a dezbaterii unei mosteniri mi-a revenit o cota parte de teren agricol.Acest teren este amplasat in mai mult loturi iar ceilalti mostenitori refuza sa-mi cedeze intr-o anumita locatie suprafata mea de teren motivand ca am dreptul la cate o zecime de teren din fiecare lot , ceea ce ma face sa nu pot folosi terenul.Cum trebuie sa procedez pentru a intra in posesia terenului ce-mi revine conform certificatului de mostenitor?
Ce documente sunt necesare pentru infiintarea unei societati de recrutare, selectie si plasare forta de munca ?Se poate infiinta si P.F.A.?Este nevoie sa am si calificare in domeniul resurselor umane?
Va multumesc!
Sunt angajat la o societate cu capital privat.Din ianuarie si pana in prezent am fost in concediu medical.Pentru aceasta perioada mai beneficiez de concediu de odihna???
Va multumesc!
Buna seara !As dori sa completez o fisa a postului pentru bona . Daca se poate , as dori un model cadru.
Va multumesc!