avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua.Ca urnmare a dezbaterii unei mosteniri mi-a revenit o cota parte de teren agricol.Acest teren este amplasat in mai mult loturi iar ceilalti mostenitori refuza sa-mi cedeze intr-o anumita locatie suprafata mea de teren motivand ca am dreptul la cate o zecime de teren din fiecare lot , ceea ce ma face sa nu pot folosi terenul.Cum trebuie sa procedez pentru a intra in posesia terenului ce-mi revine conform certificatului de mostenitor?
Cel mai recent răspuns: ddanutz1 , utilizator 09:30, 27 Iulie 2013
Formulati o actiune prin care solicitati iesirea din indiviziune si atribuirea in natura a unei suprafete de teren corespunzatoare cotei parti ce va revine.
Iesirea din indiviziune se poate rezolva doar in instanta sau se poate rezolva si la primarie , registru agricol? Cat m-ar costa cu aproximatie acest lucru tinand cont de faptul ca-mi revine doar 2000 mp teren extravilan?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral cu vanzaare DanielAl DanielAl Am de rezolvat următoarele obiective: I. Partajul unor terenuri, în bună înţelegere, între 5 moştenitori fraţi|/surori din care 4 în viaţă şi 3 ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesorala si partaj Gurita Mihai Gurita Mihai Ma numesc Mihai Gurita si sunt din com.Gioseni jud.Bacau am si eu o problema daca m-a puteti ajuta urgent . Bunici mei au decedat in 2001respectiv in 2004 ei ... (vezi toată discuția)
Coproprietate cote parti Catala Catala Buna ziua, Va supun atentiei urmatorul caz: In urma unei iesiri din indiviziune au rezultat 4 loturi pentru trei proprietari.Unul din loturi a ramas in ... (vezi toată discuția)