firma pe care o am are in momentul de fata 3 angajati,2 la norma de 8 h si unul la jumate de norma,4 h.
in curand angajata care este in CCC va trebui sa revina la lucru si conform legii sunt obligata sa o reangajez.insa nu as vrea sa imi schimb echipa formata din momentul plecarii angajatei in CCC,in special ca postul pe care l-a ocupat a fost de vanzatoare si acum avem nevoie doar de lucratori comercial.
pe scurt pot sa ii ofer angajatei revenite din CCC jumatea de norma,la 4 h?sub pretextul ca nu pot sa dau afara pe nimeni fara motiv si alta sansa nu am sa pot sa o reangajez,decat la 4 h.
as dori sa stiu cat dureaza sa inchid un SRL cu asociat unic in cazul in care unul din angajati este o persoana cu CM suspendat pt crestere copil.
se poate inchide SRL-ul daca nu are nici un venit insa mai are un singur angajat cu contractul suspendat?
si cat dureaza sa deschid un SRL?
buna ziua,
daca pana la data de 17 .07 nu am cerut de la angajator concediul de odihna aferent anului 2013 si cu data de 18 contractul meu de munca este suspendat pe o perioada de 2 ani de zile pt crestere copil cum ma pot intelege cu firma sa imi plateasca concediul de odihna?eu am uitat de acest drept si firma la care lucrez deasemenea.
pot sa le cer contravaloarea sau sa iau cele 10 zile cand ma intorc inapoi la lucru?