avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere/deschidere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere/deschidere srl

as dori sa stiu cat dureaza sa inchid un SRL cu asociat unic in cazul in care unul din angajati este o persoana cu CM suspendat pt crestere copil.
se poate inchide SRL-ul daca nu are nici un venit insa mai are un singur angajat cu contractul suspendat?
si cat dureaza sa deschid un SRL?

Alte discuții în legătură

Pfi sau srl pentru a primi in continuare indemnizatie de crestere copil Nicky089 Nicky089 Buna ziua! In momentul de fata, sunt intr-o situatie dificila. Eu beneficiez de indemnizatia de crestere copil pentru ca am fost angajata la SRL-ul sotului ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil in cazul unui administrator de srl essteffan essteffan Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Sotia are un II, insa din cauza ca este insarcinata, nu va primi indemnizatia de crestere copil atat timp cat ... (vezi toată discuția)
Crestere copil evelina_lav25 evelina_lav25 Buna ziua.Pe 12 iunie trebuie sa intru in crestere copil..pana la aceea data sunt in postnatal(126 zile) si am o nelamurire.Eu am un srl si sunt unic asociat ... (vezi toată discuția)