avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Activitate Alexiarom

Activitate Alexiarom

Este legal sa ai mai multe controale de la economic pe an? anul acesta pana in momentul de fata am avut 3 controale, dar anul inca nu s-a incheiat.
Răspuns la discuția Perioada de proba
La o saptamana dupa ce am angajat o persoana m-a anuntat ca este gravida. Este in perioada de proba. M-a anuntat verbal. Stiu ca am dreptul sa-i dau notificare de incetare a contractului de munca, dar ea ce dreturi are? Ma poate actiona in justitie? Am senzatia ca ea a cautat un loc de munca pt.a beneficia de acei banuti de la stat. Sta 2 ani acasa si primeste bani fara sa munceasca in timp ce eu tb.sa-i platesc toate darile la stat. Ca angajator, trebuie sa-i platesc salariul daca ramane in concediu medical? Sau poate imi puteti explica mai bine cum functioneaza treaba asta cu concediile medicale,prenatal, concediu de crestere a copilului? Ea a lucrat o saptamana si eu trebuie sa-i platesc 2 ani impozite si concedii?
Drepturi gravida in perioada de proba
Răspuns la discuția recuperare salariu
Patronul si-a respectat obligatiile;eu am plecat fara preaviz pentruca am gasit in alta parte de munca si nu puteam respecta preavizul ca pierdeam postul.
Are dreptul sa nu-mi plateasca ultima luna?
mi-am dat demisia de la o firma fara a respecta preavizul,iar patronul spune ca nu imi va plati drepturile salariale pe ultima luna.el poate demonstra cu martori ca mi-a platit salariul?mentionez ca pe ultima luna nu am semnat stat de plata pt. ca deja eram plecata din firma.