avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate Daiana89

Activitate Daiana89

Răspuns la discuția Stimulent insertie
Am fost anuntat ca voi fi concediat in baza art 65 alin 1 pe motiv ca postul meu nu mai este disponibil nemaiavand nici un post vacant.Are angajatorul dreptul sa faca daca ma aflu in plata stimulentului de insertie?(copilul avand acum 1 an si 1 luna)
Multumesc
Răspuns la discuția Stimulent insertie
Daca angajatorul ma baga in somaj mai am dreptul la stimulent?
Buna seara,
As dori sa stiu in cazul in care mama nu a avut dreptul la ccc iar tatal a optat odata cu incetarea concediului maternal pentru stimulentul de insertie,se poate renunta la stimulent si primi indemnizatie pana la implinirea a 2 ani(copilul avant 1 an si o luna)?
Discuție CCC
Buna ziua,
In situatia in care tatal are dreptul la stimulentul de insertie,eu pentru a putea sta acasa cu copilul am dreptul la cfp?
Răspuns la discuția CCC si indemnizatie
In luna martie am primit niste bani de la fostul angajator,insa nu stiu daca apar undeva?Am inteles ca pot merge la casa de pensii sa solicit o adeverinta despre stagiul de cotizare?

Răspuns la discuția CCC si indemnizatie
Nu.Se mai poate face ceva?Sunt dispusa sa platesc cele 2 luni.
Multumesc mult.
Buna ziua,
Am si eu o problema,sunt angajata din luna aprilie si am aflat ca sunt insarcinata in aprox 2 luni.Pot face ceva pentru a beneficia de indemnizatie,avand in vedere ca am intrerupere 2 luni intre locul recent de munca si cel anterior?
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns!
Ms mult.