avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate mihai822

Activitate mihai822

Bună ziua,
Am depus documentele pentru actualizarea datelor la BCR în vederea schimbării imputernicitilor pe contul unei asociații a părinților dintr-o școală gimnaziala.
Am depus decizia instantei, procesul verbal cu alegerea noii conduceri, precum și actul constitutiv nou eliberat de avocat în care sunt menționați noii membri ai conducerii.
În decizia instantei nu apare în clar numele președintelui , iar cei de la BCR ma trimit acum sa le aduc un certificat de grefa de la sectorul 1 în care sa apară numele meu în clar...
Sincer, mi se pare o solicitare absurda, având în vedere ca din celelalte documente reiese clar acest lucru și probabil ei pot verifica la instanta sau unde se pot verifica aceste asociații cine este președinte și dacă eu sunt sau nu...
Nu am idee unde sa ma adresez, si cu ce documente, având în vedere ca avocata noastră s-a pensionat..
Ma puteți ajuta, va rog, cu ce timbre, unde se plătesc, ce formulare, etc?
Dosarul de modificare a fost soluționat de instanta sector 1.
Mulțumesc.

Buna ziua,
Am urmarit cu interes si alte subiecte de genul acesta, dar m-ar interesa cazul particular. Pot inchiria printr-un pfa pe care urmeaza sa-l fac un spatiu ( in Sectorul 6, bucuresti ) care a functionat inainte ca si cabinet de cosmetica, ok, cu 2 grupuri sanitare, etc. Ce avize trebuie sa obtin pentru a fi totul ok, dupa ce inchiriez spatiul?
M-ar interesa care avize sunt necesare: autorizatie de functionare, ce avize dsp, stingerea incendiilor, etc. Mentionez ca in locatie, separat, functioneaza deja, intr-un spatiu delimitat, coafor, manichiura, frizerie.
Multumesc.
Buna ziua,
As vrea sa cumpar un apartament la parter in sectorul 6, dar are un balcon care nu este trecut in niciun act. Este construit de mai mult de 10 ani, m-ar interesa daca stie cineva cam cat costa si cam cat dureaza "intrarea in legalitate".. Am inteles ca daca este mai vechi de 2 ani nu se mai aplica nicio amenda, dar ca sa stau linistit, cam care ar fi pretul corect? :)