avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Activitate yodanut123

Activitate yodanut123

Răspuns la discuția Accident Rutier soldat cu victime
Vroiam sa aflu doar daca exista un termen legal prin care acea persoana sa poata depune plangere sau declaratie.
Răspuns la discuția Accident Rutier soldat cu victime
Eu am cerut doar un raspuns daca se putea ,atata tot nu critica de ceea ce s-a intamplat sau ce o sa se intample…. la intrebarile mele de mai sus practic nu mi-ai dat nici un raspuns… ai lasat comentariu total pe dinafara subiectului postat de catre mine
Buna ziua... am avut un accident rutier acum 4 luni si jumatate soldat cu o victima ... mi-a sarit o Vaca in fata ,fugea spre mine,ca sa evit vaca am tras dreapta de volan si am intrat pe un sant dar in fata mea era un stalp , ca sa nu intru in acel stalp am tras stanga maxim de volan si atunci am lovit o femeie cu partea din dreapta a masinii...femeia mergea pe marginea drumului era in curba,nu era trece de pietoni ,era intr- comuna la tara ,mentionez ca nu aveam mai mult de 40 km la ora.
Ceea ce vreau sa va intreb si vreau sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.
Femeia a fost Dusa la spitalul Floreasca din Bucuresti sa ii faca operatie la bazin ...intre timp eu a doua zi dupa accident m-am dus la politie am dat declaratie si nu m-a mai sunat nimeni de atunci ... Victimei i-am dat bani i-am luat 3 avocati sa deschida un dosar de despagubire pentru ca aveam casco la masina.... victimei i-am spus banii astia ii am 20 mil si pe astia vii dau... sunt un copil de 20 de ani... si va mai ajut cu avocatii sa va luati bani de la asigurare.
Victima nu a dat declaratie si nu a depus plangere nici un ziua de astazi.
Vreau sa stiu daca exista un termen legal in care putea sa depuna plangere si care este acel termen ,daca mai poate sa faca plangere pe caz penal s-au poate sa ma duca in instanta pe cale civila? Banuiesc ca nu poate sa depuna plangere si dupa 6 luni de la acel accident s-au 1 an ... Nu s-a dus cu acel certificat medicolegal de la IML nicaeri,Avocatii s-au ocupat sa il ia de la spital dar depus pentru dosarul de dauna .Ca sa se finalizeze cazul o sa dureze foarte mult daca nu intervin dar ma intereseaza accea perioada in care poate sa mai faca ceva.....Care este perioada? Sa recuperez permisul mai repede pot face plangere pentru tegiversarea dosarului la parchet la procuror si in termen legal de 21 de zile imi vine solutionarea acasa prin posta..Va multumesc.Astept un raspuns daca se poate!
Buna seara...am o intrebare catre Dvs toti participantii acestui site..daca ma puteti ajuta cu anumite informatii privind urmatorul aspect :
Am avut accident rutier pe data de 29-11.2014 implicate 2 autoturisme si un magazin alimentar... vinovatul eu sunt ...neacordand prioritate... 7 persoane implicate in accident.. eu si inca o persoana am fost transportate la spital de catre echipajul medical... pana la urma toate persoanele au depus declaratie si nu au nici o pretentie de la mine si nu este nici o plangere impotriva mea.... ei au fost despagubiti de catre asiguratori...intrebarea mea este urmatoarea...: Politistul care mi-a luat permisul de conducere nu mi-a dat nici amenda si nu mi-a zis nici exact pe ce perioada mi-l ia sau sa il iau inapoi ..mi-a spus ceva de genul 60 de zile s-au 90 de zile ...mi-a dat o dovada ca ma pot circula cu masina pana pe 14-12-2014 adica 15 zile ... care sunt procedurile in care eu pot sa iau permisul inapoi de conducere? ce trebuie sa fac? Ma poate ajuta cineva? Va multumesc frumos !
Răspuns la discuția Accident Rutier
Am inteles.... multumesc frumos.
Răspuns la discuția Accident Rutier
Da sunt constient de acest aspect. Cat dureaza solutionarea acestui dosar? cat timp...
Discuție Accident Rutier
Buna seara.. am o nelamurire daca ma puteti ajuta cu un sfat s-au mai multe.... Am avut un accident pe timp de noapte in interes de serviciu intr-o intersectie eu avand cedeaza iar cand am intrat in intersectie sa ma asigur sa merg mai departe din partea stanga nu venea nimeni avand o duba pe partea stanga ..vizibilitate redusa dar m-am asigurat iar din partea dreapta am dat prioritate celor care mergeau pe drumul cu prioritate iar dupa ce nu a mai trecut nimeni in fractiune de secunda a intrat un autoturism cu peste 100 km la ora in mine practic el a zburat in magazinul din coltul intersectiei cu rotile in aer iar masina firmii la care am lucrat. Ambele masini dauna totala iar magazinul distrus in proportie de 40 % implicand 7 persoane in accident iar 2 victime eu si o colega de a mea .... intr-un final in cateva zile s-au dat toate declaratiile persoanelor implicate in accident precum ca nu au pretentii de la mine si toate cele ,au fost deschise si dosarele de dauna RCA pt Magazinul distrus cat si pentru celalalt Autovehicul care era pe drumul cu prioritate .. fiind sambata in interes de serviciu noi am plecat la pe teren ... venind spre casa s-a produs accidentul.. dar in accea zii de sambata nimeni nu a semnat nimic ca am lucrat... pe urma s-a deschis un dosar de cercetare si verificare la ITM s-au IPP nu stiu sigur pentru ca nu ma pricep din ceea ce a facut seful.. totul este bine pana in momentul actual... intrebarea este in felul urmator... : Politia mi-a luat carnetul ,mi-a dat dovada de 14 zile ... Cand imi pot recupera permisul inapoi ? Se poate da dupa 30 de zile sala sa iau permisul mai repede ? Mi se va da amenda la sfarsit ? Pentru ca nu am primit nici o amenda pana acum.. Astept sfaturi ! Va multumesc frumos !