avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis conducere-Procedura
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis conducere-Procedura

Buna seara...am o intrebare catre Dvs toti participantii acestui site..daca ma puteti ajuta cu anumite informatii privind urmatorul aspect :
Am avut accident rutier pe data de 29-11.2014 implicate 2 autoturisme si un magazin alimentar... vinovatul eu sunt ...neacordand prioritate... 7 persoane implicate in accident.. eu si inca o persoana am fost transportate la spital de catre echipajul medical... pana la urma toate persoanele au depus declaratie si nu au nici o pretentie de la mine si nu este nici o plangere impotriva mea.... ei au fost despagubiti de catre asiguratori...intrebarea mea este urmatoarea...: Politistul care mi-a luat permisul de conducere nu mi-a dat nici amenda si nu mi-a zis nici exact pe ce perioada mi-l ia sau sa il iau inapoi ..mi-a spus ceva de genul 60 de zile s-au 90 de zile ...mi-a dat o dovada ca ma pot circula cu masina pana pe 14-12-2014 adica 15 zile ... care sunt procedurile in care eu pot sa iau permisul inapoi de conducere? ce trebuie sa fac? Ma poate ajuta cineva? Va multumesc frumos !
Ultima modificare: Marți, 13 Ianuarie 2015
yodanut123, utilizator

Alte discuții în legătură

Din victima in vinovata?????? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua! Sper ca voi afla mai multe si ma voi lamuri cu privire la ceea ce mi se intampla. Acum 2 saptamani, am fost implicata intr-un accident rutier, ca ... (vezi toată discuția)
Accident vinovatul a parasit locul accidentului tsz tsz buna ziua, am fost implicat intr-un accident in urma careia s-au produs numai pagube materiale. fiind oprit la semnalul rosu al semaforului primul, din spate ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog sa ma ajutați intr-o speță, vineri în ... valicristi46 valicristi46 Buna seara, va rog sa ma ajutați intr-o speță, vineri în data de 14.10.2022 am fost implicat intr-un accident de circulație , eu neacordand prioritate de ... (vezi toată discuția)