Buna ziua!
Sper ca voi afla mai multe si ma voi lamuri cu privire la ceea ce mi se intampla. Acum 2 saptamani, am fost implicata intr-un accident rutier, ca sofer, alaturi de alt autoturism (care era stationat), o autoutilitara si un pieton.
Sa va povestesc in mare ce s-a intamplat....Circulam pe un drum judetean si autoutilitara mi-a taiat calea, iesind de pe o straduta laterala. Soferul a vrut sa intoarca pe acest drum judetean si sa revina inapoi pe acea straduta. Printr-o manevra de evitare a autoutilitarei aparute in fata mea si datorita faptului ca nu s-a asigurat, el dorind sa iasa de pe carosabil (prin stanga), in urma intoarcerii, am fost aruncata in alt autoturism parcat pe marginea soselei. In momentul in care a avut loc impactul, parbrizul masinii mele a ricosat intr-un pieton.
Eu am fost lovita la cap, transportata la spital unde am fost cusuta (inca nu mi-au scos firele) si apoi dusa la politie pentru externare. Pietonul, si el, a avut nevoie de ingrijiri medicale, si a stat o noapte sub supraveghere, nefiind ceva grav. Dupa 3 ore de declaratii, am fost "eliberata" si nici pana in ziua de azi, nu am aflat nimica nou.
Concluzia din ziua accidentului: culpa comuna, a lui - pt neacordare de prioritate, iar a mea - pt ca l-am depasit, dar n-a fost DEPASIRE, ci EVITARE. Daca el nu-mi iesea in fata, nu aveam ce sa evit.... X-(
Nu mi se pare nici legal si nici normal pentru ca nu aveam de unde sa intuiesc ca respectivul sofer va intoarce in fata mea fara sa semnalizeze, cand eu incercam sa-l evit.
Tin sa mentionez ca masina pe care o conduceam este dauna totala, iar in certificatul medical este stipulat faptul ca as avea nevoie de minim 8 zile pentru ingrijiri. Lovitura la cap, pe care o am produsa in urma accidentului este de 6-7 cm si a fost necesara anestezie locala si sutura.
Acum, ma intreb ce am de facut. Cat mai astept pana ce voi afla ceva nou? Daca ar trebui sa mai dau ceva declaratii?
Probele de sange pt. stabilirea alcoolemiei le-am facut si au iesit negative...Nu mi s-a eliberat nici un proces-verbal, ci doar o adresa catre firma de asigurare de la celalalt dosar si o dovada de circulatie. Astept raspunsul Dvs. Multumesc anticipat! O seara buna!
Cel mai recent răspuns:
ContSters93643 , utilizator
17:59, 24 Iunie 2009