avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, va rog sa ma ajutați intr-o speță, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, va rog sa ma ajutați intr-o speță, vineri în ...

Buna seara, va rog sa ma ajutați intr-o speță, vineri în data de 14.10.2022 am fost implicat intr-un accident de circulație , eu neacordand prioritate de trecere intr-o intersecție unui motociclist.
Accidentul a fost minor eu neavând nicio avarie vizibila pe autoturism, însă motociclistul a căzut de pe motor, am apelat 112 și a venit politia+ smurdul, ah făcut demersurile cei de la politie, ne-au testat pt alcool rezultatul fiind 0 pentru ambii conducatori, motociclistul a refuzat transportul la spital, nu s-a întâmplat mare lucru.....
Politia ne-a întrebat ce vrem sa facem și am căzut deacord amandoi sa facem constatare amiabila.
Dupa ce am facut constatarea am plecat fiecare pe drumul lui, însă după aceste 2 zile de la accident m-a sunat cel cu motocicleta sa îmi spună ca va merge la spital ca are dureri de spate......
Întrebarea mea este : Pot sa rămân fără permis în situația asta?
Poate sa mi se deschidă dosar penal pentru fapta asta, atâta timp cât s-a încheiat amiabila?
Sincer, cred ca omul a fost învățat de cineva sa tragă niște bani....
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:11, 17 Octombrie 2022
La ambele dvs. intrebari raspunsul este da.
Nu stiu daca cel in cauza vrea "sa traga" niste bani, poate chiar are niste probleme. Totusi, v-a sunat ca sa va comunica ca va merge la spital, nu ca a mers si ca vrea bani. Aveti, in orice caz, asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident motocicletă cu o autoutilitară. este posibil să fiu găsit vinovat deși nu am nicio vină? cristian burry cristian burry Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea problema si as dorii sa stiu parerile dumneavoastra. In data de 12.10.2017 in jurul orei 20;00 in timp ce ma ... (vezi toată discuția)
Problema accident rutier trailro trailro Buna seara, In urma cu cateva zile am avut un accident rutier in care, din pacate, am fost gasit vinovat. Accidentul s-a produs intre masina pe care o ... (vezi toată discuția)
Urmari accident rutier AndreeaSim AndreeaSim Acum 4 luni am avut un accident intr-o intersectie in care aveam indicatorul \"cedeaza trecerea\"(viram stanga). Fiind incepatoare mi s-a oprit motorul exact ... (vezi toată discuția)