avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Activitate FlorentinaDave

Activitate FlorentinaDave

Buna ziua
Momentan lucrez intr'o societate pe postul de barman cu un contract pe perioada determinata de 3 luni .Am in gestiune un stoc care se face zilnic pe niste foi scrise de mana .In urma verificarii acestor 'documente' sunt trasa la raspundere sa platesc o lipsa de stoc de o anumita valoare..Vreau sa stiu care sunt conditiile in care eu pot fi trasa la raspundere de daune si dupa ce documente ? Pentru ca eu nu pot plati dupa ''ureche'' ,ci doar dupa niste documnete contabile semnate si verificate sau gresesc ?
Răspuns la discuția Demisie fara preaviz
Care este perioada minima de preaviz in conditiile in care nu poti sa iti dai demisia fara ?
Buna ziua .
In conditiile in care un angajat are contract de munca pe perioada determinata de 3 luni isi poate da demsia inainte de e*pirarea acestuia fara a sta in preaviz ?te poate obliga angajatorul sa sa iti efectuezi perioada de preaviz pe motiv ca nu te va plati ? Multumesc pentru raspuns
Răspuns la discuția Pensie alimentara nelamurire
Multumesc mult pentru raspuns ...in cazul asta trebuie sa fac cat mai repede plangerea penala .

Buna ziua ! Sunt foarte nelamurita in privinta platii pensiei alimentare ,de fapt in legatura cu neplata ei .Este adevarat ca dupa o perioada de 3 ani de neplata nu mia poti recupera banii ? daca da ,de ce si care este legea care confirma acest lucru ?
multumesc mult .o seara frumoasa !:)
Răspuns la discuția Plata pensiei alimentare
Ar fi fost bine sa pot face asta .dar nu este angajat cu carte de munca ..pana acum 2 3 ani nu a fost ...si din acest motiv si pensia alimentara este stabilita la salariul minim pe economie ..
Răspuns la discuția Plata pensiei alimentare
Motivele pentru care nu plateste e lipsa de interes ...iar eu nu l-am presat nicodata cu asta ..el invoaca mereu anumite probleme de sanatate pe care le are si costurile prea mari ale tratamentelor ...motivele spuse mie de ani de zile ..oricum ,ideea este ca eu ma aflu intr-o situate financira mai dificila si din acest motiv vreau plata acestor bani ...nu vreau sa ajunga fie pedespsit in vreun fel ,nu ma intereseaza ...
Răspuns la discuția Plata pensiei alimentare
SA inteleg ca nu poate invoca diverse motive pentru neplata banilor ? deci daca nu plateste va primi amenda sau pedeapsa? in legatura cu plata ,exista un termen care se pune la dispozitie din momentul primirii plangerii penale ??
Buna ziua ..AS dori sa aflu care sunt consecintele negarii de a se plati pensia alimentare din anumite motive in urma plangerii facute la politie ? Mentionez ca aceasta actiune am mai facut-o o data si s-a platit pensia alimentara..acum ,fiind vorba de o perioada cam de vreo 30 luni ,adica o suma pe care daca nu ar putea sa o plateasca dupa ce i-as face plangere ,ce s-ar putea intampla?