avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate tanase1985

Activitate tanase1985

Răspuns la discuția Taxa Auto
am inteles,dar el dc a vandut masina si acum e pe numele meu mai poate recupera taxa?
Discuție Taxa Auto
Am cumparat o masina care a fost inmatriculata in 2013 si taxa a fost platita si nerecuperata de cel care a inmatriculat-o.Dupa ce am cumparat-o de la el si acum e pe numele meu pot eu sa recuperez taxa auto?
Discuție Taxa Auto
Am cumparat o masina care are taxa auto platita si nerecuperata.As dori sa stiu dc eu pot sa recuperez taxa?ms
ms frumos!
Sunt pensionar de invaliditate gr 3 din anul 2009,iar sotia mea nu are nici un venit si e insarcinata.Pot sa beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului?Dc da dupa ce se termina 2 ani de crestere o sa iau din nou pensie de invaliditate de gr 3?Ms frumos
Răspuns la discuția Mostenire, uzucapiune
fratii mei nu doresc sa faca succesiunea,mi-au spus ca nu au timp pt asa ceva,dar nci nu vor sa imi cedeze mie,ma tine incurcat.
Răspuns la discuția Mostenire, uzucapiune
locuiesc ca mostenitor din partea tatalui,iar dupa moartea tatalui ei au plecat din localitate si locuiesc prin alte parti,iar eu am ramas singurul la vatra care platesc din 1992 toate darile catre stat a mostenirii.
Am o locuinta care nu e pe numele meu,tatal meu a murit in 1992 si nu am facut partajarea suntem 3 frati,dar in aceasta locuinta locuiesc doar eu si platesc impozit din 1992.Am inteles ca dupa 30 de ani de platit impozit la primarie locuinta poate deveni a mea?
ms frumos
in luna iunie ar trebui sa nasc si in martie imi expira contractul.dc dupa expirarea contrc nu mai mil prelungeste eu ce fac pana nasc?multumesc