avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Auto

Am cumparat o masina care a fost inmatriculata in 2013 si taxa a fost platita si nerecuperata de cel care a inmatriculat-o.Dupa ce am cumparat-o de la el si acum e pe numele meu pot eu sa recuperez taxa auto?
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 15:54, 5 Martie 2014
Nu. Taxa se recupereaza de catre cel care a a platit taxa .
am inteles,dar el dc a vandut masina si acum e pe numele meu mai poate recupera taxa?
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto dupa revanzare. pentru masina cumparata de noua. MihaiMih MihaiMih Buna ziua! Am o intrebare referitoare la taxa auto. Vorbim despre o masina din aprilie 2008, cumparata de noua din Romania. De curand am cumparat o ... (vezi toată discuția)
Pot recupera taxa dacă am vândut autoturismul ??? Dobre Liviu Dobre Liviu În 2013 am vândut autoturismul fără a recupera taxa de înmatriculare ??? Acum îmi pot recupera banii ? Mentionez că acel auto e pe numele altcuiva. (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)