avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pot recupera taxa dacă am vândut autoturismul ???
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pot recupera taxa dacă am vândut autoturismul ???

În 2013 am vândut autoturismul fără a recupera taxa de înmatriculare ??? Acum îmi pot recupera banii ? Mentionez că acel auto e pe numele altcuiva.
Cel mai recent răspuns: Avocat Lucia Pascaru , Avocat 09:21, 11 Octombrie 2017
Da, nu contează dacă aţi vândut maşina. Taxa o recuperează cel care a plătit-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto tanase1985 tanase1985 Am cumparat o masina care a fost inmatriculata in 2013 si taxa a fost platita si nerecuperata de cel care a inmatriculat-o.Dupa ce am cumparat-o de la el si ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare horatiu1972 horatiu1972 Buna ziua! O persoana mi-a adus o masina din Belgia in decembrie 2006. Eu sint primul proprietar in tara, dar taxa de inmatriculare este pe numele celui ce ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto dupa revanzare. pentru masina cumparata de noua. MihaiMih MihaiMih Buna ziua! Am o intrebare referitoare la taxa auto. Vorbim despre o masina din aprilie 2008, cumparata de noua din Romania. De curand am cumparat o ... (vezi toată discuția)