Am inteles, multumesc frumos pentru raspuns.
Buna ziua,
Pe anul 2017, eu nu mi-am luat decat 2 zile din CO.
Eu intre 15-17 octombrie o sa nasc. Intrebarea este daca nu imi iau aceste zile de CO ce se intampla cu ele? Le pierd sau primesc banii pe ele.
Multumesc .O zi frumoasa!
Buna ziua ,
Stie cineva cu noua lege pe Franta , LOI Macron care sunt procedurile ?
Diurna intra ca venit in aceasta lege ?
Daca intra diurna care sunt procedurile ? Sau ce documente se intocmesc ? Multumesc !
buna ziua ,
am o intrebare ,va rog .
Sediul social este in sector 6 ,iar sediul secundar in acelasi sector .
Intrebarea mea este daca amandoua sunt in acelasi sector mai trebuie declarat sediul secundar la Administratia Financiara .
Mentionez ca la Registrul Comertului a fost declarat .
Exista penalitati pentru nedeclarare ?
multumesc .
ok inteleg ca nu este platita perioada 29.07.2015 -21.10.2015 ,dar este ok cum a inregistrat-o contabila noastra ,suspendarea contraculului pana pe 21.10.2015 . ar fi trebuit sa ia in calcul varsta de 2 ani al copilului adica 28.07.2015 ?
buna ziua ,
avem o angajata care a intrat in concediu crestere copil in data de 20.10.2013.contabila noastra i-a comunicat ca incepe activitatea pe 21.10.2015 . Copilul a implinit varsta de 2 ani pe data de 28.07.2015 .
e ceva gresit ? ar fi trebuit sa reia activitatea pe 29.07.2015 ?
Inca o intrebare , am salaritati din 2005 ,2006 respectiv 2010 insa revisalul imi ia automat la vechime incepand cu data de 01.08.2011 -prezent .
mentionez ca am instala noua versiune , este necesar sa instalez si vechea versiune ?
cum ar trebui sa procedez ?
multumesc .
buna ziua ,
am instalat revisal in alt calculator .Am inceput sa bag toate ctr. iar la unu dintre ele din 2013 salariu fiind de 804lei am modificat direct la 975 lei .Nu imi apar toate modificariile .Este gresit ? As putea sa bag ctr. initial si sa adaug ultimul act aditional de marire salariu ?
buna ziua ,
am inregistrat in revisal un angajat .Cum fac sa il sterg de tot ? as vrea sa il adaug din nou
Buna ziua ,
Daca facturez extern (fara tva ) este obligatoriu ca in firma sa am CMR in original la comanda sau este deajuns doar copie .Am inteles ca daca nu am CMR original in firma si vine un control ma pune sa platesc TVA-ul la acea factura ?
Multumesc pt raspuns si daca este posibil sa ma ajutati si cu un link unde sa citesc legea aceasta .