avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna pierdut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna pierdut

Buna ziua,

Pe anul 2017, eu nu mi-am luat decat 2 zile din CO.
Eu intre 15-17 octombrie o sa nasc. Intrebarea este daca nu imi iau aceste zile de CO ce se intampla cu ele? Le pierd sau primesc banii pe ele.

Multumesc .O zi frumoasa!
Ultima modificare: Luni, 19 Iunie 2017
roxannaboc, utilizator
Cel mai recent răspuns: roxannaboc , utilizator 09:55, 20 Iunie 2017
Nu le pierdeti , dar nici nu primiti banii pe ele.

Zilele de CO neefectuate si aferente perioadei lucrate pana la data intrarii in CCC le puteti reprograma dupa revenirea din CCC.
Am inteles, multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihnă Sadoveac Sadoveac Pe 11 mai urmează să intru în concediu prenatal, aș vrea să știu cum se procedează cu concediul de odihnă pe anul acesta. Trebuie să îl iau înainte? ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna neefectuat socaciucosmina socaciucosmina Buna ziua! In anul 2013 am ramas cu 15 zile neefectuate,din 2014 mi se suspenda contractul de munca, as vrea sa imi iau banii pe concediu si nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca ingrid87 ingrid87 buna ziua, daca pana la data de 17 .07 nu am cerut de la angajator concediul de odihna aferent anului 2013 si cu data de 18 contractul meu de munca este ... (vezi toată discuția)