avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Activitate 1968lucian

Activitate 1968lucian

Mulțumesc
Apreciez, mul'umesc mult!
Multumesc mult. Valoarea actualizata a patrimoniului fundatiei (30,00 lei) inscrisa in actul constitutiv actualizat al fundatiei va indeplini criteriile legale, nu vom avea probleme la inregistrarea actului constitutiv la Judecatorie?
Multumesc, intrebarea este in baza carui calcul, carei dispozitii legale este facuta actualizarea valorii patrimoniului initial?
Patrimoniul inițial al unei Fundații constituită în 1991 a fost de 300000 lei. Se dorește modificarea scopului fundației. Ce va cuprinde sectiunea "Patrimoniu" în actul constitutiv actualizat? Aceeași sumă din 1991, suma actualizată dar cum? Mulțumesc
Răspuns la discuția fond funciar
Multumesc, o sa cercetez la primarie si cadastru. Revin daca nu ma descurc.
Răspuns la discuția fond funciar
Multumesc pt. raspuns. Nu foloseste terenul, a aflat de existenta dreptului doar de 2 luni. In titlul de proprietate nu este identificata vreo parcela, nr. topo, etc. doar suprafata. Daca stiti care ar fi procedura va rog sa ma edificati si pe mine. Multumesc.
Discuție fond funciar
Titlu de proprietate obtinut la reforma agrara din 1945. Mostenitorul a aflat de existenta acestuia in ianuarie 2015 si a obtinut un duplicat de la arhivele nationale in 17.03.2015. Exista posibilitatea sa-i fie constituit dreptul de proprietate?
Răspuns la discuția Divizare firma taxi
Chiar asa dificila este problema sau n-am nimerit site-ul cu specialisti?
O societate comerciala srl cu asociat unic detine 6 autoturisme si sase locuri aferente autorizate pentru activitatea de taxi. Se doreste divizarea societatii si prin aceasta oferirea unui autoturism plus locul autorizat unei noi societati cu asociat si administrator diferit. Rog daca stie cineva:
1. Procedura la Registrul comertului precum si costurile
2. Procedura contabila
3. Durata etapelor.
4. Costul final al procedurilor

Multumesc!