avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Activitate andrei832013

Activitate andrei832013

Răspuns la discuția Prezentare Proces?
Si daca n-are pretentii si nu o mai intereseaza de dosar poate fi adusa silit ? A recuperat si prejudiciul.
Pana la urma la un proces in care sunt 12 persoane. 7 parti civile si 5 parti vatamate. Ce se poate intampla daca o parte vatamata nu se prezinta ? Procesorul este pentru fond.
Răspuns la discuția Cerere Judecare in Lipsa
Si imi poate fi refuzata cererea ?
Cum se face o cerere de judecare in lipsa pentru fond delapidare ?
Sunt parte vatamata.
As dori sa mentionez cu nu am pretentii pe partea civila impotriva celui reclamat si ca am recuperat si prejudiciul de la acesta. Unde as gasi un model ? Si cum il trimit ?
Răspuns la discuția Prezentare - Parte Vatamata
Si cum se face aceasta cerere ? Daca nu ma prezint se va da ordin sa fiu adus silit ?
Sunt citat intr-un proces drept parte vatamata pentru o reclamatie pentru ca am fost pacalit sa zic asa pe site-ul okazii. Insa am primit citatie si sunt vreo 400 km. Nu am timpul necesar sa ma duc si in plus am recuperat si suma. Cand am fost la politie am mentionat ca nu vreau sa fiu parte civila si m-au pus parte vatamata. Trebuie neaparat sa ma prezint ? Pot face o cerere de judecare in lipsa ? Cum se procedeaza ? Mentionez ca in proces suntem 8 persoane dintre care jumate parti civile jumate parti vatamate. Daca stiam ca ma cheama nu mai faceam reclamatia #-o
Multumesc si o zi buna.