avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prezentare - Parte Vatamata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prezentare - Parte Vatamata

Sunt citat intr-un proces drept parte vatamata pentru o reclamatie pentru ca am fost pacalit sa zic asa pe site-ul okazii. Insa am primit citatie si sunt vreo 400 km. Nu am timpul necesar sa ma duc si in plus am recuperat si suma. Cand am fost la politie am mentionat ca nu vreau sa fiu parte civila si m-au pus parte vatamata. Trebuie neaparat sa ma prezint ? Pot face o cerere de judecare in lipsa ? Cum se procedeaza ? Mentionez ca in proces suntem 8 persoane dintre care jumate parti civile jumate parti vatamate. Daca stiam ca ma cheama nu mai faceam reclamatia #-o
Multumesc si o zi buna.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2013
andrei832013, utilizator
Cel mai recent răspuns: andrei832013 , utilizator 18:30, 3 August 2013
Vedeţi dacă reuşiţi, printr-o cerere, să obţineţi audierea prin comisie rogatorie.
Si cum se face aceasta cerere ? Daca nu ma prezint se va da ordin sa fiu adus silit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa martor VASILECELMARE VASILECELMARE am fost citat ca martor intr-un proce penal.pot sa am dreptul la un avocat din oficiu,,si ce mi se poate intimpla daca nu pot sa ma prezint ptr ca acum lucrez ... (vezi toată discuția)
Dosar penal inselaciune mikke12i mikke12i Buna ziua , am vandut si vand produse pe okazii,ro fara a avea probleme pana in acest moment cu clientii nemultumiti , unul dintre ei mi a facut bucuria de a ... (vezi toată discuția)
Citatie parte vatamata andreion1 andreion1 Acum ceva timp am luat o teapa pe internet. Am facut reclamatie pe internet apoi m-am dus la politie si am declarat ca nu vreau sa iau parte la proces ca parte ... (vezi toată discuția)