avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... LIPSA MARTOR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

LIPSA MARTOR

am fost citat ca martor intr-un proce penal.pot sa am dreptul la un avocat din oficiu,,si ce mi se poate intimpla daca nu pot sa ma prezint ptr ca acum lucrez in alt oraS LA CCA 600 DE KM DE LOCUL UNDE SE DESFASOARA PROCESUL ..VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:55, 12 Martie 2012
Martorilor nu este recunoscut prin lege dreptul la aparator.Daca nu va prezentati , ati putea fi adus cu mandat de aducere si chiar amendat.
Teoretic , ascultarea dvs. , pentru motive intemeiate, s-ar putea face si prin comisie rogatorie, adica la locul unde va aflati .
nu o sa fiti reprezentat de avocat din oficiu.
rugati-va sa nu fie neaparat necesara audierea dvs deoarece se pate emite chiar mandat de aducere si puteti fi amendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiere martor/inculpat laur2013 laur2013 In ce conditii un martor poate fi audiat la domiciliul acestuia daca sectia de politie este din alt judet? In ce conditiipoate fi audiat un inculpat daca ... (vezi toată discuția)
Buna seara !astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere ... Florentinjenea Florentinjenea Buna seara !Astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere sa ma prezint pentru a mi se înmâna actele de procedura.Am sunat la numărul de contact de ... (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie rrocambole rrocambole O persoana este chemata( citata) ca martor intr-un proces penal la Bucuresti. Distanta de la localitatea de domiciliu a persoanei pana la Bucuresti este de ... (vezi toată discuția)