avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prezentare Proces?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prezentare Proces?

Pana la urma la un proces in care sunt 12 persoane. 7 parti civile si 5 parti vatamate. Ce se poate intampla daca o parte vatamata nu se prezinta ? Procesorul este pentru fond.
daca o parte vatamta nu se prezinta la termenul fixat poate sa isi depuna inscrisurile necesare dovedirii pretentiilor si un memoriu in scris la dosar
Si daca n-are pretentii si nu o mai intereseaza de dosar poate fi adusa silit ? A recuperat si prejudiciul.
Poate fi citata cu mandat de aducere daca instanta considera necesar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost citata ca parte vatamata, desi nu am deschis nicio actiune in instanta alex68 alex68 Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema un pic ciudata (sper ca am ales corect aceasta sectiune a forumului - drept civil - pentru aceasta problema). In urma ... (vezi toată discuția)
Consiliere juridica birzaveanu birzaveanu Am fost chemat in instanta in luna martie 2010 in calitate de parte vatamata, in proces cu d-l \"X\" in calitate de inculpat pentru inselaciune(art.215 C.p.). ... (vezi toată discuția)
Parte civila in procesul penal nutzzu nutzzu Buna ziua.Sunt parte civila intr-un proces penal pt distrugere,alaturi de alte 30 de parti vatamate(mi-a fost avariata masina in urma unei explozii la un ... (vezi toată discuția)