avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianDdn

Activitate AdrianDdn

1. Pentru delegatie, care este suma indemnizatiei prevazuta da lege (30,50,70lei,etc.) si valoarea de la care se impoziteaza? In urma delegarii se pierde si bonul de masa?
2. "Costul biletelor de tratament se vor suporta in conformitate cu prevederile legislatiei in materia asigurarilor de sanatate". Care sunt aceste prevederi ale legislatiei? Care este procentul prevazut de 'legislatie' pentru costul biletului(-30%, -40%, etc.)?
Cum pot fi numiti reprezentantii salariatilor daca firma nu are sindicat? Se aleg prin votul salariatilor sau sunt numiti de catre conducere (patron)?
Răspuns la discuția Contract munca
Micsorarea salariului este posibila? (spre exemplu, de la 1500 la 1200)
Discuție Contract munca
In anul 2011 am fost preluati de catre o firma conform legii TUPE. In mai 2014 acest contract expira. Ce se poate modifica din CCM initial? Se pot taia din drepturile mentionate in contractul de preluare(sporul de vechime, de munca grea etc)?
Răspuns la discuția Litigiu CAS
In ce consta contestatia fiscala?
Răspuns la discuția Litigiu CAS
Am fost la fisc si am luat venitul pe ultimii 5 ani si am vazut ca suma de 17 lei este numai pentru anul 2012 iar pentru restul anilor este 0.
Discuție Litigiu CAS
Mama a primit dividende 17 lei pe anul 2012( fara a avea alte venituri) si i se impune sa plateasca 570 lei contributie de sanatate. Este legal?