avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate alexiedb

Activitate alexiedb

Răspuns la discuția Factura RCS-RDS
Si eu sunt in aceeasi situatie. Am observat ca daca data scadenta e in week-end atunci plata se proceseaza in prima zi lucratoare DUPA data scadenta. De aici abuzul lor prin care taxeaza aiurea. Si eu ma vreau sa depun o reclamatie la Protectia Consumatorului ca de la ei nu am primit niciun raspuns coerent.

Ati rezolvat ceva pana acum?
dans74 a scris:

Ma intereseaza cum trebuie sa procedez ca persoana fizica pentru a putea recupera de la finante si ce suma maxima se poate recupera având incheiat un contract de economisire creditare ,, banca pentru locuinte,, si un contract de pensii pilonul III pe care eu il achitat nu angajatorul. Va multumesc.

Si eu as dori aceste informatii dar cu mentionarea ca eu sunt PFA la norma de venit.
Buna ziua,
Am constatat in urma cu 2 luni faptul ca plata contributiei pentru pensie privata nu a fost efectuata in cazul meu cu toate ca am platit toate contributiile pe baza deciziei de impunere. Sunt PFA din noiembrie 2012 si pana acum nu s-a virat nimic spre contul de pensie privata. Am contactat casa judeteana de pensii, insa mi s-a transmis ca nu ei se ocupa de acest lucru si ca trebuie sa contactez casa nationala. Am facut acest lucru insa au trecut 3 saptamani si nu am primit niciun raspuns.
Ce se poate face in aceasta situatie?