avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Deductibilitate programul Banca pentru locuinte si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Deductibilitate programul Banca pentru locuinte si pensie pilonul III

Ma intereseaza cum trebuie sa procedez ca persoana fizica pentru a putea recupera de la finante si ce suma maxima se poate recupera având incheiat un contract de economisire creditare ,, banca pentru locuinte,, si un contract de pensii pilonul III pe care eu il achitat nu angajatorul. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: alexiedb , utilizator 11:02, 22 Septembrie 2014
dans74 a scris:

Ma intereseaza cum trebuie sa procedez ca persoana fizica pentru a putea recupera de la finante si ce suma maxima se poate recupera având incheiat un contract de economisire creditare ,, banca pentru locuinte,, si un contract de pensii pilonul III pe care eu il achitat nu angajatorul. Va multumesc.

Si eu as dori aceste informatii dar cu mentionarea ca eu sunt PFA la norma de venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere impozit pe venit maria-18 maria-18 Am inteles la o prezentare privind conturi de economii la BCR-BpL -(banca pentru locuinte) - conturi pe care nu le poti accesa usor, decat dupa 18 luni , ca ... (vezi toată discuția)
Pensie privata alexiastefania alexiastefania Buna seara! Am contribuit trei ani la pilonul I de pensii private, iar in octombrie 2012 am incetat contractul de colaborare cu firma la care am lucrat.Am ... (vezi toată discuția)
Deducere 400euro/an pentru pensie pilonul iii em_mihai em_mihai Buna ziua, Am aflat ca exista un cadru legislativ care permite o deducere de 400 euro/an din impozitul pe profit pentru pensia privata pilonul III. Tocmai ... (vezi toată discuția)