avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate Maxiam

Activitate Maxiam

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
un catel face pipi si in lift mai ales iarna ca nu vrea afara, am avut acest caz. Stiti ce usturoi miroase daca nu spala femeia de serviciu ? E normal sa plateasca pt a descuraja pe acesti nesimtiti .
Amiabila nu se putea face cu o persoana care tipa si injura (atata stie probabil) fara sa aibe ceva la masina. I-am spus ca merg la politie sa declar , el ezita ca are treaba. Am inteles ca l-a sunat agentul si a dat declaratie ,la constatare nu a avut nimic la masina
Probabil nu toti agentii gandesc asa. Eu am primit 4 punte fara sa aiba nimic cel din spate pe care l-am atins. Am zis sa fiu corect si am platit imediat , cred ca puteam face contestatie.
L-a chemat agentul pe celalalt sofer (eu nu mai eram acolo), a constatat ca nu are nimic la masina . La vreo 2 sapt m-a sunat pt amenda pe care am platit-o imediat, nu stiu celuilalt daca i-a aplicat vreo sanctiune pt ca era prea aproape de mine sa intram in parcare
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si eu am dat cu spatele sub 0,5 metri atingand pe cel din spate (astepta dupa mine sa intram intr-o parcare ) fara a lasa vreo urma pe masina lui ,fapt care l-am declarat la politie si am primit 4 puncte amenda
Multumesc pt raspuns. Inca ceva: exista un termen pt executarea hotararii (din momentul depunerii cererii) ?
La concedierea colectiva s-au promis prin acord scris mai multe salarii compensatorii pe care angajatorul nu le-a onorat nici dupa aproape 2 ani. Am dat in judecata (angajatorul nu s-a prezentat) si am obtinut obligarea paratului la plata.
Comunicarea sentintei a fost facuta ambelor parti cu circa 6 saptamani in urma.
M-i s-a comunicat telefonic ca voi primi toata suma fara a-mi preciza un termen.
Si astept. Ce pot face in acest caz?