avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate matrixluci

Activitate matrixluci

si eu as dori sa aflu daca pot sa fac acelasi lucru, sau ptr examen in barou, multumesc

Subiect: PARTICIPARE CONCURS SNG DUPA REABILITARE
Buna seara,
Credeti ca as putea sa particip la concursul de admitere in SNG(Scoala Nationala de Grefieri) dupa ce voi fi reabilitat?
Conditiile de participare la examen prevad sa nu ai antecedente penale...Dar din moment ce mi se sterge din cazier fapta as putea sa particip?
Astept cu interes raspunsul dvs.(ca sa stiu daca ma mai apuc de invatat sau nu...)

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Am fost condamnat la un an si jumătate cu suspendare in România, pentru înfractiunea De luare de mita , si încă vreo doi an încercare , daca se întâmpla sa mai fiu condamnat in uk pentru alta fapta , se vor contopi pedepsele ? Sau se va tine cont in vre-o tara de prima pedeapsa? Din. Câte am înțeles de pe forumuri ca diferă daca tara respectiva are incriminata pedeapsa sau ceva de genul asta? Va multumesc.
Răspuns la discuția Reabilitare judecatoreasca
Oricum , daca sunt absolvent de drept si scoala militara ma pot angaja ca si consilier juridic la o firma sau este in functie daca ,ma vrea patronul . (avand condamnarea)
Răspuns la discuția Reabilitare judecatoreasca
Am inteles si va multumesc , a doua varianta de raspuns am mai primit-o , dar prima ma pus pe ganduri, Tocmai din aceasta cauza am apelat la acest forum intrucat am intrebat trei avocati si am primit trei variante de raspuns diferite.( dintre care si cea care mia spus ca dupa 1 an si 6 luni ma pot reabilita pe cale judecatoreasca ) desi nu cred ca este posibila aceasta. Oricum ma multumesc ca nu mi s-au cerut bani pentru cele trei variante.

Va multumesc.
Am fost condamnat la 1 an si 6 luni inchisoare cu suspendare , si inca doi ani de incercare .
Intrebare cand ma pot reabilita pe cale judecatoreasca , dupa expirarea pedepsei de 1 an jumatate sau dupa ce trece tot termenul de 3 ani jumatate?
Sau nu exista aceasta varianta .?
Va multumesc .