Buna seara, va rog să îmi spuneți, depunerea demisiei îți încetează obligativitatea de a mai fi membru în comisia de evaluare în cadrul procedurilor de achiziții publice? Sau ești obligat să continui activitatea în comisia respectiva, până la epuizarea perioadei de preaviz? Pare forțat...
Va mulțumesc
Buna ziua, in cazul in care in luna Ianuarie 2019 încetează contractul de munca al unei persoane care are concediu neefectuat pentru anul 2017 si 2018, cum se calculează suma cuvenita?
Daca introduc in programul de salarii indemnizația bruta de co cuvenita calculata la salariul aferent anului 2017 o impozitează la nivelul anului 2019, ceea ce nu e corect.
De asemenea, salariul pe 2018 s-a majorat in luna Iunie 2018. Ar însemna ca jumătate de concediu se calculează la salariul din prima parte a anului si cealalta jumătate la salariul din partea a doua a anului?
Sau toate zilele aferente anului 2017 si 2018 se raporteaza la salariul avut in momentul lichidării in 2019? (Cu majorarea de la 01 ian inclusă - fiind vorba de o unitate bugetară)
Va mulțumesc!
Buna ziua,
In cazul scoaterii la concurs a unui post ocupat prin detasare de la o alta instituție, care este momentul in care încetează detașarea: in ziua premergătoare concursului sau in momentul in care postul urmează a fi ocupat conform rezultatelor concursului (deci când avem un ccandidat care a obținut punctajul cel mai bun)?
Va Multumesc!
@freelis
Multumesc frumos pt raspuns, in acest caz este clar.
Nu am pretentia la zile de concediu, dar macar sa imi fie platite zilele de concediu neefectuat... avand in vedere ca totusi este un drept al meu de care nu am beneficiat. Multumesc
Buna ziua,
avand in vedere ca in luna noiembrie 2011 am intrat in concediu de ingrijire copil, as mai avea acum dreptul la zilele de concediu de odihna aferente anului respectiv, ramase neefectuate? Va multumesc.