avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Durata detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Durata detasare

Buna ziua,
In cazul scoaterii la concurs a unui post ocupat prin detasare de la o alta instituție, care este momentul in care încetează detașarea: in ziua premergătoare concursului sau in momentul in care postul urmează a fi ocupat conform rezultatelor concursului (deci când avem un ccandidat care a obținut punctajul cel mai bun)?
Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 28 August 2017
Parerea mea : Cand sunt afisate rezultatele finale ale concursului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am participat la un concurs la o institutie publica. ... Danalisaniuc Danalisaniuc Buna ziua. Am participat la un concurs la o institutie publica. Eu am fost clasata pe locul II. Persoana care a castigat concursul nu s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
Concurs - functie publica alexdobree alexdobree Buna seara! As dori sa-mi clarificati si mie, daca se poate, urmatorul aspect. In cazul in care particip si reusesc sa castig concursul pentru ocuparea unei ... (vezi toată discuția)
Anulare concurs bogdan123456 bogdan123456 Buna ziua, am castigat un concurs in cadrul unei institutii publice care fost compus din 3 probe (proba scrisa, care a avut loc in data de 12 ale lunii, proba ... (vezi toată discuția)