avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate tamas_sergiu

Activitate tamas_sergiu

Buna ziua. Asociatia noastra are o "conventie civila" cu o administratoare fara atestat eliberat de primarie. Aceasta administratoare este sustinuta de presedintele asociatiei si de cenzor. "administratoarea" nu calculeaza sau nu vrea sa calculeze corect cheltuielile comune. Am depus contestatii in scris cu privire la calculul cheltuielilor, am cerut copii dupa facturile la utilitati, dar nu am primit nici un raspuns. Ce e de facut in continuare?
Răspuns la discuția Cota indiviza
Uscatoria era proprietate comuna. Dupa vanzare, la toti proprietarii le-a crescut cota parte indiviza (conform CF). Este normal?
S-a hotarat in A.G.A. din luna August 2013 niste cheltuieli pe cote parti indivize cu energia termica incepand cu luna iunie 2013. Nu mi se pare normal si corect.
Buna ziua. Este legal ca o hotarare a adunarii generale a proprietarilor votata in august sa se aplice asupra cheltuielilor comune din iunie acelasi an?
Răspuns la discuția Cota indiviza
Daca se vinde o parte din proprietatea comuna (uscatorie de exemplu) cota parte indiviza pe apartament creste sau scade?