avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hotarare Adunare Generala a Proprietarilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hotarare Adunare Generala a Proprietarilor

Buna ziua. Este legal ca o hotarare a adunarii generale a proprietarilor votata in august sa se aplice asupra cheltuielilor comune din iunie acelasi an?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:45, 20 August 2013
De regula toate legile si hotararile au aplicabilitate numai dupa adoptarea acestora
La ce anumeva referiti?
S-a hotarat in A.G.A. din luna August 2013 niste cheltuieli pe cote parti indivize cu energia termica incepand cu luna iunie 2013. Nu mi se pare normal si corect.
Adica sa platiti inainte o parte din caldura de la iarna, da?
Probabil nu aveti repartitoare.

Pai nu e chiar o grozavie daca o luati mai din timp cu plata aceasta, ca o sa va fie mai usor la iarna.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea cheltuielilor de incalzire pentru un apartament nelocuit mihaip2 mihaip2 Buna ziua, Detin impreuna cu familia un apartament in Bucuresti in care nu locuieste nimeni de peste 2 ani. Metionez ca tot blocul are instalate ... (vezi toată discuția)
Baza legala de plata a caldurii Sven175 Sven175 Buna seara! Numele meu este Cristi si sunt din Timisoara si locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje iar in 2011 mi-am montat centrala pe gaz si as dori sa-mi ... (vezi toată discuția)
Platesc cota parte de caldura daca nu am tevi prin apartament? ellena ellena Daca am centrala termica de apartament, locuiesc la ultimul etaj si tevile prin care se racordau caloriferele la incalzirea centrala au fost taiate de la ... (vezi toată discuția)