Buna ziua fratele meu a intrat in biroul de credit pe mai mult de 30 de zile exista vreo metoda sa nu mai fie la biroul de credit sa poata face un alt imprumut mentionez ca a intrat la biroul de credit dupa o intarziere sa discutat cu un consilier in privinta locului de munca pt care a fost concediat sa ajuns la o rezolvare rezonabila cu un act semnat intre banca si el acela de a achita rata cat mai repede iar dupa banca la bagat in biroul de credit mentionez ca nu a fost inainte de acord inscris la biroul de credit, ar exista sansa sa nu mai fie la biroul de credit? ar fi intrebarea.
Buna seara am si eu o nelamurire in urma incheieri actelor pentru reabilitarea termica, exista vreo metoda de a convinge primaria sa putem reabilita blocul mentionam ca dosarul este trimis de 2 ani si nu am primit decat raspunsul ca nu mai sunt fonduri intrebarea ar fi exista vreun mod ca dosarul sa ajunga in regim de urgenta pe masa primariei sau va trebui sa astept o vesnicie sau daca este vreo lege care sa ii oblige ceva care ma-r putea ajuta multumesc o seara buna
buna seara stie cineva cat mai e c.a.s platit de angajat si cum se face calculul? am primit fluturasul la cerere si mi se pare ca am niste nereguli sunt utilizator nou daca stie cineva sa imi dea si mie un raspuns stima