avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitarea termica a blocurilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitarea termica a blocurilor

Buna seara am si eu o nelamurire in urma incheieri actelor pentru reabilitarea termica, exista vreo metoda de a convinge primaria sa putem reabilita blocul mentionam ca dosarul este trimis de 2 ani si nu am primit decat raspunsul ca nu mai sunt fonduri intrebarea ar fi exista vreun mod ca dosarul sa ajunga in regim de urgenta pe masa primariei sau va trebui sa astept o vesnicie sau daca este vreo lege care sa ii oblige ceva care ma-r putea ajuta multumesc o seara buna
Cel mai recent răspuns: SimonaDinca , utilizator 22:20, 27 August 2013
Reabilitarea termica a imobilelor de locuit in comun poate fi executata fie ,prin acceptare dosar de autoritatea publica locala daca exista alocate fonduri prin bugetul local,fie prin implicarea asociatiei de proprietari sau a membrilor acesteia
Sunt putine localitati unde autoritatea locala sa fi alocat fonduri suficiente necesare reabilitarii, moernizarii eficientizarii energetice a imobilelor de locuit in comun
Daca la nivel local a fost emis raspunsul ca nu exista fonduri,pe cale de consecinta intreaga lista de dosare de reabilitare imobile asteapta alocarea de fonduri
L nr 230/2007 ART. 16
(1) Proprietarii sunt obligaţi să ia măsuri pentru consolidarea sau modernizarea
clădirii, pentru reabilitarea termică şi eficienţa energetică, potrivit prevederilor
legale.
Indiferent de natura intervenţiilor, se va avea în vedere menţinerea aspectului
armonios şi unitar al întregii clădiri.

Ultima modificare: Marți, 27 August 2013
ynocentta, utilizator
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea termică a blocurilor - taxă asupra celor ce au beneficiat adrianfltm adrianfltm Bună ziua,, Eu sunt din Timișoara și, mai nou, primarului nostru i-a venit o idee .. năstrușnică [b]<<Timișorenii vor plăti o taxă de ... (vezi toată discuția)
Actiune instanta administratie bloc Gabriel_Iulian_83 Gabriel_Iulian_83 Buna ziua, Cazul concret la care ma refer: blocul construit in anii \'78 si nereabilitat termic. Blocul in urma cu 9-10 ani a fost reparat in ideea in care ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc aura19731991 aura19731991 Stau la etajul 1 într un bloc cu 10 etaje.cei cu reabilitare spun ca nu trebuie sa îmi facă balconul ca la etajul 1 nu se fac.am cadastru și intabulare pt ... (vezi toată discuția)