avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credit - stergere
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credit - stergere

Buna ziua fratele meu a intrat in biroul de credit pe mai mult de 30 de zile exista vreo metoda sa nu mai fie la biroul de credit sa poata face un alt imprumut mentionez ca a intrat la biroul de credit dupa o intarziere sa discutat cu un consilier in privinta locului de munca pt care a fost concediat sa ajuns la o rezolvare rezonabila cu un act semnat intre banca si el acela de a achita rata cat mai repede iar dupa banca la bagat in biroul de credit mentionez ca nu a fost inainte de acord inscris la biroul de credit, ar exista sansa sa nu mai fie la biroul de credit? ar fi intrebarea.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:14, 29 August 2013
Banca l-a bagat, banca il scoate, sa faca cerere la ei. N-am inteles, pana la urma a achitat acel credit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou de credit ElenaEne96 ElenaEne96 Buna seara , am si eu o intrebare .. am avu un imprumut la o institutie nebancara .. am avut intarziere la plaata ratelor si am fost bagata in birou de credit ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar - solicitant restantier la alta banca desire12 desire12 buna ziua,daca a facut un imprumut de nevoi personale acum vreo 3-4 ani in urma si nu la achitat la o banca oarecare,si acum vrea sa faca din nou imprumut ... (vezi toată discuția)
Daune interese ? ContSters140111 ContSters140111 am avut un credit la o banca , deoarece am avut o intarziere de de 49 de zile am fost inscrisa in biroul de credit la 50 de zile de la data scadenta a acelei ... (vezi toată discuția)