Buna ziua,
Am un bunic ingropat intr-un loc de veci care a fost a celei de a doua sotii, care nu a avut mostenitori. Cum pot intra in posesia locului de veci. Eu platesc si ingrijesc mormantul bunicului meu, dar nu am acte pentru mormant.
Buna ziua. In cazul in care un mostenitor unic nu deschide procedura de succesiune dupa sora sa timp de un an, mai poate sa repuna in termen succesiunea? Daca a pierdut acest drept, copilul sau poate fi persoana interesata si poate prelua succesiunea? Multumesc
Kiralyna
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ca fapt divers, va pot spune ca şi la banca , am facut un cont , am semnat acte , iar functionara nu mi+a dat niciun exemplar. Stupefiata , am rugat-o sa imi faca o copie a actelor semnate de mine. Nu m-a refuzat dar nici nu mi s-a parut incantata de cererea mea. Nici acum nu imi dau seama ce fel de contract a facut fara sa imi dea si mie o copie semnata in original de mine.
Referitor la aceasta speta, am si eu o intrebare: daca mama cedeaza dreptul la mostenire, se aplica aceeasi regula ca mai sus sau poate ceda cota ei in favoarea celor 2 copii pe care ii are cu sotul decedat? Presupun ca ramane mostenirea copiilor, nu pot interveni alti ascendenti ai sotului.
Am inteles acum. Din pacate, la Telekom, in loc sa creasca salariile, dau afara 2000 de salariati, inclusiv directori. Nu ii lasa nici macar sa dea examen pe un alt post.
Multumesc , este f clar raspunsul. Imi puteti detalia raspunsul privind scaderea pensiei in functie de salariul mediu? Eventual formula de calcul pentru a incerca sa fac o sesizare fundamentata catre guvern .
Este ilegal sa fie disponibilizat un salariat cu trei ani si o luna inainte de pensionare?
Este adevarat ca datorita cresterii salariului mediu , scade valoarea pensiei unui salariat la companie privata, care urmeaza sa se pensioneze in urmatorii ani?
Multumesc
Si eu am platit unuia de pe internet 1000 lei acum un an prin banca. Nu mi-a prestat serviciul, iar banii au fost trimisi pe numele alcuiva, nu al lui. Banuiesc ca nu am cum sa ii recuperez, mai ales ca nu am avut un contract semnat de individ.