avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pierderea vocatiei succesorale. In cazul in care un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pierderea vocatiei succesorale. In cazul in care un mostenitor unic nu deschide procedura ...

Buna ziua. In cazul in care un mostenitor unic nu deschide procedura de succesiune dupa sora sa timp de un an, mai poate sa repuna in termen succesiunea? Daca a pierdut acest drept, copilul sau poate fi persoana interesata si poate prelua succesiunea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Kiralyna , utilizator 01:10, 3 Aprilie 2021
Deschiderea procedurii succesorale este imprescriptibila.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ati pierdut nimic mergeți la un notar si rezolvați, lăsați sfaturile de pe net date pe forumuri pt mamici gospodine/,juriste la ff etc.
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de mostenire slobodan slobodan Va prezint urmatorul caz : Suntem doua surori, dupa decesul mamei sora mea mai mare nu a dorit partea ei de mostenire , nu a cerut-o in timpul vietii ei, sora ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa opt ani ksimona ksimona Buna ziua, Am o problema, mama mea a murit in 2001 si sora mea s-a mutat in locuinta, pe ea n-a interesat-o sa deschida succesiunea si eu nu am avut ... (vezi toată discuția)
Renuntare mostenire serbanalexandrescu serbanalexandrescu Buna ziua. In urma cu un an jumatate , tatal meu a murit. Mama mea traieste, si eu sunt unicul copil. In urma decesului tatalui meu , a ramas un apartament , ... (vezi toată discuția)