La implinirea varsteai de 1 an si 4 luni am depus la primarie dosar pt stimulent...pt care am primit Decizie de acordare a stimulentului in valoare de 650 lei incepand cu data de 15.08.2018....
Buna ziua am o mare dilema in legatura cu indemnizatia....am fost in indemnizatie crestere copil pana acesta a facut 1 an si 4 luni apoi am primit stimulentul in valoare de 650 lei , am primit decizie de intrare in stimulent incepand cu luna a 8a 2018...acum copilul a implinit varsta de 2 ani in 11.04.2019 si am primit astazi o decizie de incetare a indemnizatiei in cuantum de 1250.incepand cu data de 12.04.2019 pe motivul ca copilul a facut 2 ani...e ok? Poi eu indemnizatia de 1250 lei luna nu am primito din luna a8a anu trecut pt ca am primit stimulentul...este ok?
Buna seara , am fost in ccc pana copilul a facut 1 an si 4 luni dupa care m-am intors la servici , am depus dosar pentru stimulent...acuma dupa 1 luna copilul a fost internat de urgenta in spital fiind necesar ca eu sa stau cu el...de la spital mi s-a eliberat concediu medical cu cod 09....ingrijire copil....am auzit un zvon precum ca daca depun concediu medical la firma pierd stimulentul....este adevarat?
Multumesc mult intrebasem in ideea ca am avut o colega in aceeasi situatie iar sefii i-au spus ca ii semneaza asa pentru ea dar ca ei o sa fie luati la raspundere cand o sa faca o noua angajare pentru ca ei i-au semnat ei demisia desi aveau nevoie de personal.Probabil a fost doar o chestiune de intimidare..
Atunci inseamna ca nu poate exista vreun motiv prin care sa ma impiedice sa nu ma mai intorc la ei si sa pot merge la cealalta firma fara a pierde stimulentul.
Buna ziua sunt in ccc pe o perioada de 2 ani copilul face 2 ani in 11 aprilie 2019 , mi s-a propus un loc de munca incepand cu luna august anul acesta, altul fata de cel la care am lucrat inainte de ccc, intrebarea mea este....se poate ca firma la care am lucrat sa nu imi accepte lichidarea pentru ca eu sa ma pot angaja la firma noua si sa nu pierd nici stimulentul? Ce as putea face?