avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical pe perioada stimulentului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical pe perioada stimulentului

Buna seara , am fost in ccc pana copilul a facut 1 an si 4 luni dupa care m-am intors la servici , am depus dosar pentru stimulent...acuma dupa 1 luna copilul a fost internat de urgenta in spital fiind necesar ca eu sa stau cu el...de la spital mi s-a eliberat concediu medical cu cod 09....ingrijire copil....am auzit un zvon precum ca daca depun concediu medical la firma pierd stimulentul....este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:21, 29 Septembrie 2018
Da, este corect...Pe forum mai găsiți discuții în acest sens.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc deci in concluzie nu pot depunde concediu medical ca altfel pierd stimulentul....
Intr-adevăr, așa reiese din practica uzitata de AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare stimulent Desana Desana Buna seara,am auzit ca in cazul in care luam stimulentul de insertie si copilul se imbolnaveste de necesita mama concediu medical pentru ingrijire copil cateva ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata LuizaV LuizaV Buna dimineata. Ma intereseaza daca zilele de ingrijire copil bolnav sunt separate de zilele de concediu de odihna. Eu am avut copilul bolnav 2 săptămâni si ... (vezi toată discuția)
Stimulent indertie inger_parasit inger_parasit Bună seara, vă rog luminaţi-mă ! Pot beneficia de stimulent de inserţie (copil) dacă sunt în concediu medical + indemnizație de handicap grav? ... (vezi toată discuția)