avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent indertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent indertie

Bună seara, vă rog luminaţi-mă !
Pot beneficia de stimulent de inserţie (copil) dacă sunt în concediu medical + indemnizație de handicap grav?
Menționez că indemnizația de handicap o primesc în urmă efectuării transplantului de ficat (am certificat de încadrare în grad grav de handicap pe o perioada de 12 luni).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 8 Martie 2018
Stimulentul de insertie se da pentru reluarea muncii inaintea expirarii CCC,ceea ce nu e cazul aici.
Pai reiau activitatea pe 8 martie! Lucrez 2 zile, apoi intru în concediu medical! Așadar?
Desi legea permite asa ceva , se pare ca AJPIS - urile au o parere contrara la astfelde situatii.

www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de maternitate si stimulentul de insertie TLarisa TLarisa Buna ziua! De la data de 1 iulie sunt in concediu de maternitate pt cel de-al 2-le copil. Cand am intrat in concediu de maternitate beneficiam de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie/concediu medical Nico1989 Nico1989 Buna ziua.Sunt in concediu de risc maternal(am 26 de saptamani) de la 1 februarie 2018 si beneficiez de stimulent de insertie pt bebe 1(bebe are de fapt 2 ani ... (vezi toată discuția)
Handicap și salariat inger_parasit inger_parasit Bună ziua tuturor, Am nevoie de ajutorul sau sfatul dvs... În 15 octombrie 2017 am făcut un transplant de ficat, aflându-mă în concediul de creștere ... (vezi toată discuția)