avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incetare stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incetare stimulent

Buna seara,am auzit ca in cazul in care luam stimulentul de insertie si copilul se imbolnaveste de necesita mama concediu medical pentru ingrijire copil cateva zile,inceteaza sa mai ia stimulentul. De tot. Este adevarat sau doar pentru acele zile cat sta in concediu medical nu ia stimulent?
Cel mai recent răspuns: Desana , utilizator 00:53, 15 Aprilie 2019
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Se cam contrazic cele doua discutii.... in unul scrie ca se sisteaza stimulentul,in celalalt ca se poate beneficia de stimulent... cum e pana la urma?
Se contrazic intrucat Ordinul 1474/2011 nu am gasit cand a fost abrogat si , totusi, AJPIS inceteaza plata stimulentului pe durata concediilor medicale.
Dar dupa terminarea concediului medical,se reia oare plata stimulentului sau se sisteaza de tot?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie Loredana Ciocan Loredana Ciocan Buna ziua. O mămica mai beneficiază de stimulentul de inserție in perioada concediului post-natal, fiind al doilea copil (contractul de muncă nu este ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pe perioada stimulentului RamonaI RamonaI Buna seara , am fost in ccc pana copilul a facut 1 an si 4 luni dupa care m-am intors la servici , am depus dosar pentru stimulent...acuma dupa 1 luna copilul ... (vezi toată discuția)
Concediu medical și stimulentul de insertie DraguM DraguM Buna ziua, ma puteți lămuri si pe mine, va rog, sunt in următoarea situație: Sunt in ccc și din nou însărcinată. As dori sa știu dacă mi se acorda ... (vezi toată discuția)