Sunt platitor de profit
Multumes pentru rapuns!
Costul reparatiei ,amortizarea, consumul de combustibili totul este cu 100% si la autoturisme si la autoutilitare care sunt folosite pentru deplasarea la clienti?Pe autoturismele folosesc agentii de vanzari ,pe autoutilitarele soferii.
Am o firma de distributie si m-ar interesa ce si cat este deductibil din cheltuielile cu masini.Mentionez ca agentii folosesc masinile nu numai in interes serviciu si am doua masini care este dat la colegi care vin de la sat si aduce colegii de la comune la loc de munca.
As avea o intrebare.Daca vrea un program de luni pana vineri 8ore/zi 40 de ore/saptamana dar impartit in doua de exemplu 8-12 de la 15-19 trebuie sa aduc la cunostinta angajatilor si sa afisez programul de lucru la locul de munca sau mai trebuie facut si altceva codul muncii scrie ca angajatorul decide de organizarea si functionarea unitatii si scrie ca este obligatoriu sa fie afisat programul de lucru si nu stiu daca interpretez bine legea .Problema este ca numai asa pot sa fac programul si nu stiu cum sa procedez.
Multumesc!
Multumesc pentru raspuns!
Ceea ce nu inteleg eu ce dovezi trebuie sa am ca sa nu am probleme(ajunge si o situatie care sa arate ca valoarea facturilor este mai mica decat in altele luni sau ce ar trebui?) in cazul unei contestatii.Si inca o intrebare daca vor primi liber duminica luni si marti pot lucra si sambata sau numai de luni pana vineri.
As avea o intrebare.Am o firme de distributie care in lunile ianuarie februarie martie merge cam slab.M-am gandit la reducerea timpului de lucru de la 5 zile la 4zile pe saptamana.Numai ca nu stiu cum se procedeaza, si o alta chestie ce nu mai stiu pot sa reduc zilele lucrate numai colegilor care pregatesc marfa sau trebuie la toate unitate fiindca pe agentii de vanzari si pe soferi nu pot sa reduc fiindca ei oricum trebuie sa faca vizita la fiecare magazin dupa ruta stabilita de ani de zile numai ca la depozit colegii au mai putin de pregatit.Si inca o intrebare daca reduc zilele lucrate sambata pot lucra colegii si as da liber duminica luni si marti.
Multumesc pentru raspuns
Multumesc pentru raspuns.O intrebare as mai avea daca am un venit mic dupa care platesc impozit si atunci am dreptul la indemnizatia?si daca cumva nu tata poate sa primeasca direct stimultent de insertie fara sa intre in concediu.El are opt ani fara intrerupere la acelasi firma
As aves si eu o intrebare.Am o intreprindere individuala si voi naste in luna ianuare anul viitor.Ce trebuie sa platesc catre stat ca sa primesc si eu indemnizatia pentru cresterea copilului.Si firma trebuie sa aiba un profit minim este o suma sau oricat de mult sau oricat de putin are nu conteaza.Si inca o intrebare.Firma va trebui sa inchid sau ce va trebui sa fac?